zondag 22 juli 2012

Verhuizing update

Beste allemaal, 


Even een kleine update wat betreft mijn verhuizing. Wij hebben momenteel nog steeds ons oude huis en wij hebben dus alle tijd om over te huizen. Allereerst hebben we na de oplevering op 1 juni alles grondig moeten schoonmaken en moesten er nog een flink aantal puntjes op de i gezet worden betreffende de afwerking van allerlei zaken. Vervolgens is er vloerbedekking gelegd in de drie slaapkamers en heb ik ruim 79 meter (26 x 3.05 meter) plint aangebracht in het hele appartement. Dat wil zeggen plinten laten maken van mdf, ophalen, ontvetten, schuren, gronden, schuren, lakken, schuren, aflakken, afleveren op mijn nieuwe adres, deels verstek zagen en aanbrengen. Ik heb ze dus minstens 10 x in mijn handen gehad oftewel er is "minimaal" 10 x 79 meter is 790 meter plint door mijn handen gegaan. Ik ben dik tevreden met het resultaat.En zo te zien zijn mijn "poezen" het ook wel.Hieronder alles wat ik van die ruim 79 meter over heb gehouden.


Inmiddels hebben we al veel "klein goed" overgehuisd, hebben we gordijnroeden en gordijnen uitgezocht. Deze week worden de gordijnroeden gemonteerd, waarna de gordijnen ingemeten en gemaakt kunnen worden. Hierna gaan we denken aan de verhuizing van de "grote stukken". Tussendoor passen we nog regelmatig op onze zeven kleinkinderen en zijn we ook een lang weekend met kinderen en kleinkinderen op stap geweest. Ook groeit het onkruid en al het andere in de tuin vlijtig door, dat gerooid en gesnoeid moet worden. Dus zoals jullie zien kom ik voorlopig mijn tijd nog wel even door, maar het komt allemaal goed.
Tussendoor genieten we alvast op ons balkon, waar we op ooghoogte met de boomtoppen zitten.Groeten, 

jeer

7 opmerkingen:

 1. Nou ja Jeer, al het werk dat je verricht hebt heeft je toch op vogelhoogte gebracht..........daar is het goed toeven.
  XXXm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou jee,
  hard werken loont zich dat zie je maar weer,
  geweldig wat je gedaan hebt, en nu rustig overgaan en genieten op je balkon, van mensen die hard in hun tuin aan het werk zijn:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Jeer het ziet er strak en schoon uit.
  Maar wat een werk en alles wat er zo ook nog bij komt alles draait gewoon door.
  En ook nog genieten van deze zomer.
  Maar je hebt alle tijd.
  En ik wens je een fijne zomer.
  Groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjonge Jeer, jij hebt daar behoorlijk wat werk verzet. En van grote kwaliteit zo te zien. Mooi balkon, pracht uitzicht. Dat gaat een leuke tijd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou je hebt hard gewerkt en het ziet er mooi strak uit.Nog eventjes doorzetten dus.
  zomergroetjes van Novelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O heerlijk zo'n prachtig appartement Ik hoop dat je er net zoveel van zult gaan genieten als ik hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou Jeer, jij zit ook niet stil. Wat een werk zeg, en dan ook nog vrolijk opa spelen met de kleinkinderen. Veel succes met het verder afwerken van je mooie appartement. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen